11-jarige Jongen Uit Afrika Krijgt Studiebeurs Voor Dansschool Na Prachtige Dansvideo In De Regen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze Nigeriaanse jongen heeft net een studiebeurs gewonnen nadat hij in de regen had gedanst, video gaat viraal 

Ballet blijft een prachtige sport. Het is een sport waar veel mensen nogal wat over te zeggen hebben.

Is het voor alleen meiden? Of toch ook voor jongens? Veel mensen hebben hun woordje daarover al klaar. Maar zoals je Nigeriaanse jongen al zegt in de volgende video is het voor zowel jongens als voor meiden! studiebeurs-gewonnen

Anthony Mmmesoma Madu is een Nigeriaanse jongen die onlangs een studiebeurs heeft gewonnen.

Dit komt door het feit omdat hij viraal is gegaan met een dansvideo. In deze video is te zien hoe Anthony danst in de stromende regen, op enkel zijn blote voeten!

Deze video is compleet viraal gegaan en hierdoor heeft hij een studiebeurs gewonnen van een dansinstituut uit Amerika. Anthony zegt dat dansen zijn leven is.

Overal waar het kan en mag danst hij. Dit doe hem de wereld om hem heen vergeten. 

studiebeurs-gewonnen-2

Anthony danst bij een dansschool in Nigeria. Nadat de video van Anthony viraal is gegaan, heeft de dansschool veel donaties gekregen.

Dit maakt het voor hen makkelijker om de juiste danslessen te verzorgen. Betere omstandigheden, zorgen voor betere lessen.

Anthony kan in ieder geval niet wachten om in 2021 te vertrekken naar Amerika. Hij moet nog even wachten vanwege COVID-19.

Dit zal de eerste keer zijn dat hij zal vliegen! Hij kijkt er erg naar uit en wil het liefst dat hij nu al kan vertrekken! Ballet is zijn leven en onthou het is voor zowel meiden als jongens! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Leap Of Dance Academy

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts