Dakloze student heeft honger en kan nergens heen – Dan vraagt de conciërge of hij haar kan volgen 😢❤️


Dakloze student heeft honger en kan nergens heen – Dan vraagt de conciërge of hij haar kan volgen. Ze heeft een hele kast vol met kleren voor leerlingen zonder onderdak, wat een mooi gebaar. 

Voor de liefhebbers: Wij hebben de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en genieten.student onderdak 2

Het is een probleem wat je niet heel vaak hoort terugkomen en dat zijn dakloze studenten. Het is een probleem dat eigenlijk helemaal niet voor moet kunnen komen.

Je studententijd is de mooiste tijd van je leven, lekker feesten en wilde dingen doen met vrienden, het hoort er allemaal bij. Het laatste wat een leerling kan gebruiken is het probleem dat je geen onderdak boven je hoofd hebt.

Je moet kunnen feesten en studeren, zodat je later je eigen boontjes kan doppen, maar niet op het moment zelf. 

Meer over het verhaal van Carolyn Collins: Gelukkig zijn er een hoop goede mensen die de handen uit de mouwen steken om voor een dakloze leerling het leven een beetje beter te maken. Een persoon die graag de handen uit de mouwen steekt is Carolyn Collins, zij is conciërge op Tucker High School.

student onderdak

Op die school onderhoudt zij een hele kast vol met kleren, schoolspullen en ook eten. Ze noemt het zelf de ‘Care Closet’ alles in deze kast is voor studenten die zelf geen onderdak hebben. Zo zorgt Carolyn voor deze jongeren en maakt zij het leven een stukje beter.

Vind je het ook geweldig wat Carolyn Collins voor studenten doet? Geef dan een reactie op Facebook en Deel dit bericht op Facebook of Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: 11Alive: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

student onderdak 4