Talent: 30 3D straatkunst-ontwerpen die zo gedetailleerd zijn dat ze er echt uitzien 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De normale straten over de hele wereld zijn over het algemeen wat aan de saaie kant. Gelukkig zijn er streetartists die het leuk vinden om de straten op te vrolijken met geweldige kunstwerken. 

Iedereen is wel bekend met graffitti. Sommige mensen vinden het verschrikkelijk en zijn van mening dat het gewoon vandalisme is. Daar valt natuurlijk iets voor te zeggen, want er worden eigendommen van een ander persoon volledig onder geverfd. Dit is zeker waar, maar sommige dingen worden wel mooier door de versieringen. 

Wat we hier zien is next-level. Niemand zal van mening zijn dat de straatkunst-ontwerpen die we hier zien, vandalisme is. De creaties die we hier zien gaan nog een stapje verder dan een normale muurschildering, want ze worden namelijk zo geschilderd dat het net lijkt alsof het driedimensionaal is.straatkunst-ontwerpen 1

Wat een extra draai aan de kunstwerken geeft is dat we ook door middel van een timelapse kunnen zien hoe de kunstenaars te werk zijn gegaan. De meeste creaties hebben een gigantisch formaat en dan begin je jezelf toch af te vragen, hoe het mogelijk is dat ze het overzicht kunnen houden. De creaties op zich zijn al adembenemend, maar om ze dan ook nog eens 3D te kunnen maken is echt exceptioneel.  

De wat kleinere kunstwerken lijken ons wel wat voor in de slaapkamer van je zoon of dochter. Op die manier creëer je een kamer waarmee ze op school erg populair kunnen doen, want er is niemand die dat heeft. Het lastige aan het verhaal is dat je wel iemand moet vinden die de kwaliteiten bezit om zo een kunstwerk te fabriceren.

Vond je dit er ook prachtig uitzien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts