Leraar zet stotterende leerling voor volle klas en klasgenoten barsten in tranen uit als hij praat 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Leraar vindt oplossing voor student die blijft stotteren, stottertherapie blijkt wel degelijk te werken voor Mushy. Zijn medeleerlingen barsten in tranen uit wanneer ze het resultaat van deze therapie zien. [adinserter block=”14″]

Tip van ons Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van deze leraar die een oplossing vindt voor een student die blijft stotteren onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.
Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en steun onze organisatie met een

 

 

stottertherapie 2

Waardevolle inhoud:
Wanneer je op school zit en je een kind bent dat stottert dan ben je een makkelijk doelwit van pesterijen. Het is voor de leraren dan een zeer belangrijke taak om dit tegen te gaan en om eventueel via stottertherapie de leerling te helpen stoppen met stotteren, Als leraar moet je namelijk bereid zijn om tijd in je kinderen stoppen, zeker wanneer je merkt dan één van je kinderen het moeilijker heeft dan de andere kinderen.

stottertherapie 3

Informatie over het verhaal:
In deze video is het verhaal van Mushy te zien. Mushy heeft al van kleins af aan heel erg veel last van stotteren. Op school is hij hier gelukkig nooit mee gepest en heeft hij juist een leraar gevonden die hem hier heel erg graag mee wilde helpen. Door middel van stottertherapie is het ze gelukt om stappen voorwaarts te zetten. Mushy durfde zelfs een toespraak te houden voor al zijn klasgenoten en dit maakte duidelijk indruk op iedereen. De helft van de zaal zit moet namelijk vechten tegen de tranen wanneer het mushy lukt om zonder stotteren te spreken.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: James Martin: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM