Pasgeborene stopt met ademen tijdens reis naar winkelcentrum – Agent komt tussenbeide om haar te redden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.


Soms gebeuren er vreselijke dingen op deze wereld. Dingen die je totaal niet in de hand hebt.

Het enige wat je dan kan doen, is hopen op de juiste hulp. In deze video was die hulp hard nodig en gelukkig kwam deze ook! 

Een stel ging met hun pasgeboren baby voor het eerst richting het winkelcentrum. Dit tripje liep alleen totaal anders dan gedacht en niet op de goede manier.

stopt-met-ademen

Eenmaal aangekomen kwamen ze er namelijk achter dat hun meisje niet meer ademde. Haar moeder belde direct de hulplijnen en de vader probeerde haar ondertussen weer te laten ademen.

Aan de telefoon werd hen verteld hoe ze mond-op-mond beademing moesten geven aan een baby. Nadat mensen in de omgeving door hadden wat er gebeurde, kwam er snel hulp ter plaatse. 

Nadat hulp was gearriveerd, werd het lot van de baby compleet in hun handen gelegd. Vader en moeder sloegen elkaar in de armen en begonnen elkaar te omhelzen en te troosten.

stopt-met-ademen-2

Na een aantal pogingen kregen ze de baby weer aan het ademen! De baby is direct naar het ziekenhuis gebracht, voor een volledige lichaam check.

Zoals je kan zien, ligt de baby nog even aan de beademing. Maar wel rustig, in de armen van haar moeder.

Pfoe, wat zullen de ouders geschrokken moeten zijn. Wij kunnen ons niet voorstellen, hoe dat heeft gevoeld! Wij hopen dat zij en het meisje het goed maken!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts