Gepeste man confronteert 35 jaar later vermeende pestkop die rechter is


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd 2 – minuten: “Gepeste man confronteert 35 jaar later vermeende pestkop die rechter is”

Pesten is iets wat nog te veel wordt gedaan deze dagen. Het is een onderwerp wat nog alledaags terug komt. Mensen hebben niet door wat voor schade ze aanrichten bij een ander hiermee.. Een man in deze video confronteert zijn pester van vroeger en vertelt hem wat de gevolgen van dien voor hem waren. 

Greg Barrett is de gepeste man in deze video. Hierin is te zien hoe hij zijn pester van vroeger confronteert. De pester van vroeger is nu een rechter. Greg confronteert hem dan ook in de rechtszaal.stop-pesten-2

Hij vertelt hem hoe leraren, kinderen en zelfs coaches hem vroeger pesten. Hoe hij niemand had op school om zich naar toe te keren en hoe hij er al die jaren alleen voor stond.

Hij vertelde de rechter hoe hij hem vroeger in de WC-pot had geduwd, waardoor zijn lip was opengesprongen.

Hoe hij op de grond werd getrapt en kinderen maar door bleven gaan… en dat allemaal zonder reden. 

stop-pesten
De rechter weet overduidelijk niet hoe hij moet reageren en geeft daarom een zenuwachtig lachje als reactie. Hij kijkt nogal verontwaardigd en lijkt het niet eens te zijn met de uitspraken van Greg. Greg is hier niet van gediend en geeft nog als reactie als je het niet meer weet er zijn getuigen die dit verhaal kunnen bevestigen.

Daarna stormt hij de rechtszaal uit. De rechter heeft even een minuutje voor zichzelf nodig en weet niet precies wat hem zojuist is overkomen. Hier had hij natuurlijk zeker niet op gerekend. Maar mensen, dit blijkt maar weer, pesten is nooit goed. Je weet niet wat je een ander hier mee aan doet, dus let op je woorden en acties. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ABC13 Houston

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts