Fokstier bedankt op een lieve manier de man die hem redde na een ‘geketend’ leven in een kooi 😢❤️


Een fokstier bedankt op een lieve manier de man die hem redde na een leven in een kooi. De stier kon zijn geluk niet op en dat was te zien aan zijn super leuke dansje.

Advies:
‘Wij hebben de videobeelden van deze stier onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.
Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en steun onze organisatie met eenstier 1

Waardevolle inhoud:
Het leven van een stier gaat niet vaak over rozen. Vaak worden de beesten alleen maar gehouden voor het fokken van nieuwe koeien en stieren. Zijn ze niet bezig met het dekken van koeien, dan leven ze in hele kleine stalletjes, waar ze hun kont niet kunnen keren. Het is erg triest om te beseffen dat die beesten voor de rest van hun leven in die omstandigheden moeten leven. Ze leveren goed werk voor een boer, maar worden hier niet voor beloond. Ze verdienen het om lekker in de wei rond te lopen en lekker te kunnen grazen. 

stier 2

Informatie over het verhaal:
In dit filmpje zien we een stier genaamd Bandit die werd gered door de Duitse organisatie ‘Gut Aiderbichl’. De organisatie kreeg bericht van Christian die vroeg om hulp, hij had een jonge stier gezien die werd gebruik bij het fokken. Toen Christian langs hem liep, keek het beest hem heel zielig aan en likte heel lief zijn hand. Deze ontmoeting zat bij Christian niet lekker en hij besloot in actie te komen om de stier te bevrijden. En met hulp van de organisatie lukte hem dit en konden ze Bandit overplaatsen naar een grote stal. In deze video zie je de beelden van Bandit nadat hij is overgeplaatst en de blijheid straalt ervan af.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: WMAR-2 News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts