Stewardess ziet “Help mij” geschreven in toilet van vliegtuig en belt politie 😲😱


Stewardess ziet briefje: “Ik heb hulp nodig” in de toilet liggen” en moet met spoed actie ondernemen voor het te laat is. Door dit bizarre verhaal zal stewardess worden voor veel mensen een echte droom zijn, want je kunt er mensenlevens mee redden.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze stewardess die het leven van een mens redt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


stewardess worden 2a

Waardevolle inleiding:
Stewardess worden is voor veel mensen hun absolute droom en dit komt er natuurlijk vooral door omdat je in zoveel verschillende landen komt. Je hebt altijd wel even een paar dagen voor jezelf en het is natuurlijk mooi meegenomen als dit in een heel erg mooie stad is. Je kan dit dan eigenlijk zien als een betaalde vakantie. Het is natuurlijk niet alleen maar rustig aan doen, want een stewardess moet ook zeker hard werken.stewardess worden 1a

Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video is te zien dat stewardess worden ook inhoudt dat je passagiers uit vervelende situaties kan houden. Deze stewardess dacht namelijk te zien dat een meisje tegen haar zin in door een onbekende man meegenomen was het vliegtuig in. Ze besloot dan ook om een briefje op de wc achter te laten. Haar vermoedens bleken te kloppen, want het meisje gaf aan dat ze dringend hulp nodig had. Gelukkig kreeg ze dit ook en wist de politie de man op te pakken! Dat is natuurlijk ook gewoon meer dan zijn verdiende loon. stewardess worden 3a

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: 10 News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts