Aangrijpend: Stervende moeder redt leven van baby van zes maanden door baby in toilet te leggen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De 33-jarige Jessica Arrendale uit Georgia wordt als held beschouwd door haar familie.

De vrouw heeft namelijk haar baby opgesloten in de badkamer tijdens een vreselijk incident. De dronken vader van de baby oftewel haar ex en Jessica belandde in een vreselijke ruzie.

Die ruzie liep zo uit de hand dat Jessica door het hoofd is geschoten en op deze brute wijze is vermoord.

Gelukkig kon ze haar baby opsluiten in de badkamer, zodat haar niets kon overkomen. Haar familie beschouwd dit als een ware heldenactie en dat mag ook wel! Stervende moeder 5

Het had natuurlijk ook heel anders kunnen aflopen.. Als Jessica hun baby niet had opgesloten, was het misschien voor haar ook heel anders afgelopen.

Je weet het niet, maar het had natuurlijk kunnen gebeuren. Haar naasten en familie zijn diep getreurd over het verlies van Jessica, maar zijn blij dat ze nog niets van haar heeft kunnen achterlaten.

Dat doet hen goed. Zij zullen zo goed mogelijk hun best doen om het kind zo goed mogelijk te kunnen opvoeden. Wij hopen dat zij het verlies van Jessica goed kunnen verwerken en goed voor haar baby kunnen zorgen.

Vond je dit ook aangrijpend? Deel het dan op Facebook/Whatsapp.

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts