Hond weigert stervende baasje alleen achter te laten – ze overlijden een paar uur na elkaar 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dit baasje en deze hond wijken niet van elkaars zijde af! Dat blijkt maar weer in deze video!

Het baasje heeft een ernstig ongeluk gehad en ligt daarom in het ziekenhuis. Zijn hond waar hij bijna alles mee heeft meegemaakt voelt dat natuurlijk aan.

Hierdoor wijkt hij absoluut niet van zijn zijde af! Helaas komt het baasje te overlijden en niet veel later overlijdt ook de hond.

Zij hebben zo’n sterke band, dat ze niet zonder elkaar kunnen. Ze hebben dit aangevoeld en blijkbaar moest dit zo zijn. Hoe moeilijk dit ook moet zijn geweest voor hun naasten. 

Die twee hebben letterlijk alles samen meegemaakt. Vakanties, roadtrips, nare tijden, goede tijden, letterlijk alles.


stervende baasje 5

Ze hebben alles samen gekend: verdriet en geluk, blijdschap maar ook boosheid. Als je zoveel met elkaar deelt, dan bouw je een onvergetelijke band op.

Mens en dier het maakt niet uit, die twee waren soulmates! Wij hopen dat ze een mooi plekje hebben daarboven, dat ze goed terecht komen.

Wij wensen de naasten heel veel sterkte en zo zie je maar weer he! Vriendschap tussen mens en dier kan zeker!

Vond je dit ook ontroerend, maar mooi tegelijk? Deel het dan met vrienden/familie op Facebook/Whatsapp!


Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts