Stervend paard krijgt liefde en verzorging en is zielsgelukkig met nieuwe verzorger 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Dit stervende paard wordt gered en knapt vervolgens helemaal op, wat een beetje liefde met iemand kan doen. Gelukkig komt het niet vaak voor dat een stervend paard gered moet worden. Maar als het moet gebeuren is het fijn als er iemand in de buurt is om te helpen.

Helaas zijn er mensen op deze wereld die niets geven om het welzijn van dieren. Deze mensen kiezen er ook nog eens voor om ondanks dat ze er niets om geven dieren te houden.

Vervolgens kijken ze helemaal niet naar de dieren om en laten ze de dieren aan hun lot over zonder eten of water. Het moet eens een keer afgelopen zijn en deze mensen moeten keihard aangepakt worden!

Stervend paard wordt gered 5

In deze video zien we een stervend paard dat wordt gered. Het arme dier was zwaar ondervoed en was bijna dood. Het paard had zo veel honger dat ze haar hoofd door de elektrische afrastering stak om bij het voedsel te komen.

Inmiddels heeft ze lekker te eten gehad en heeft ze veel liefde gekregen. Daardoor is ze weer helemaal opgeknapt en kan ze eindelijk weer een vrolijk paard zijn.

Op de beelden is te zien dat ze weer onderweg is naar een grasveld waar ze lekker op kan rondlopen en genieten van het leven.

Vond je de redding ook mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts