15-jarige rugbyspeler pakt microfoon om volkslied te zingen en menigte snakt naar adem als hij de eerste noot raakt 😍❤️


15-jarige jongen verbluft stadion met zijn prachtige stem. Soms kunnen mensen zo goed zingen, maar verwacht je het totaal niet van ze! Deze jongen heeft ook erg veel talent en hij mag wel even in de schijnwerpers worden gezet met zijn unieke stem.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze 15-jarige jongen met talent onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

stem jongen 2

In de Verenigde Staten is het gebruikelijk om voor sportwedstrijden het volkslied af te spelen.

Bij de Amerikanen is het nationalistische gevoel extra sterk, dus als je bijvoorbeeld niet opstaat tijdens het volkslied ben je respectloos en word je hard aangepakt door omstanders.

Aan de andere kant wordt je weer als held gezien als je ‘The Star-Spangled Banner’ goed en mooi weet te zingen voor een vol stadion. 

Meer over het filmpje: In deze video wordt het volkslied van de Verenigde Staten gezongen door een bijzonder persoon.

stem jongen 3

Normaliter wordt ‘The Star-Spangled Banner’ gezongen door een speciale zanger of zangeres, maar High School Football wedstrijd ging het even wat anders.

Een 15-jarige Football speler van Sophomore High School genaamd Sam Keith zong voor aanvang van zijn eigen wedstrijd het volkslied en iedereen houdt van zijn stem.

Op voorhand zou je er niet zoveel van verwachten, maar wanneer hij begint met de eerste noot weet hij iedereen in het stadion stil te krijgen en te verbazen.

stem jongen 1

Naast zijn talent voor het spelen van Football blijkt hij dus ook nog eens super veel zangtalent te hebben, wat een optreden en wat een stem.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: SamuelJKeith: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

stem jongen 3