Klein blond meisje stapt podium op en verbluft jury in enkele seconden met unieke stem! 😍❤️


Klein blond meisje stapt podium op en verbluft jury in enkele seconden met unieke stem! Het meisje is nog niet zo oud, maar heeft de stem van een volwassene!

Tip: Heb jij weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Wij hebben voor het gemak de videobeelden van het jodelende meisje onderaan gezet! Geniet ervan!
stem jodelen 2
Jodelen is een bijzondere manier van zingen die het meeste voorkomt in de Alpenlanden, zoals Zwitserland en Oostenrijk. Wanneer iemand aan het jodelen is wordt hij of zij een jodelaar genoemd en de stem klinkt dan erg grappig!

Bij het jodelen worden er allerlei klanken gemaakt die voor de rest helemaal geen betekenis hebben. De klanken die worden gemaakt zijn erg luidruchtig en kun je van een grote afstand al horen. Tegenwoordig wordt het jodelen verwerkt in nummers met echte tekst. Vaak hoor je het ook tijdens je ski-vakantie!

Feitje over jodelen: Wist je dat jodelen vroeger gebruikt werd om van berg naar berg te roepen? Zo ontstond er een communicatie die van veraf te begrijpen was.

Meer over het filmpje van Sofia Shkidchenko bij Ukraine Got Talent: In dit filmpje horen we een nummer dat bestaat uit echte tekst en een stuk waar wordt gejodeld. Het nummer wordt opgevoerd door een kleine blond meisje genaamd Sofia Shkidchenko tijdens het televisieprogramma ‘Ukraine’s Got Talent’ in zoals de naam al zegt Oekraïne.

Het is erg moeilijk om goed te kunnen jodelen, alleen laat de kleine Sofia met haar geweldige stem het lijken alsof het heel eenvoudig is. Het talent van het meisje is verbluffend en ze blaast de jury en het publiek er bijna letterlijk mee weg.

stem jodelen 1

Met zo een prachtige stem op zo een jonge leeftijd ligt er nog een prachtige toekomst in het vooruitzicht. Vond jij deze beelden en haar stem ook geweldig om te horen? Neem dan even de moeite om dit te delen.

Deel dit met jouw vrienden op Facebook of Pin het op Pinterest! De videobeelden zijn afkomstig van: Ukraine Got Talent: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

stem jodelen 3