Andrea Bocelli zingt prachtig duet met zijn zoon Matteo – Na het kijken smacht je om meer 😊❤️


Andrea Bocelli zingt prachtig duet met zijn zoon Matteo – Na het kijken smacht je om meer. De man met misschien wel de mooiste stem van de wereld laat maar weer eens zien dat de appel niet ver van de boom hoeft te vallen. Ongelooflijk mooi dit!

Tip: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van het duet onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.stem 1Afbeelding autoriteit: Bron

Mensen die geboren worden met een geweldige stem kunnen alleen maar van geluk spreken. Natuurlijk is het zo dat je jouw stem kunt trainen en dat door je veel lessen te nemen een betere zangen kan worden, maar veel mensen geldt dat ze nooit mooi zullen kunnen zingen. Weet je dus van jezelf dat je een mooie stem hebt dan moet je zeker niet te onzeker zijn om dit ook te laten horen aan de mensen om je heen. Misschien ligt er namelijk wel een gigantische carrière voor je in het verschiet. Een carrière groter dan die van Andrea Bocelli misschien wel!

Over het filmpje: Van Andrea Bocelli is natuurlijk bekend wat hij allemaal kan doen met zijn stem, maar ook zijn zoon Matteo timmert inmiddels al aardig aan de weg. Dit heeft de twee er dan ook toe doen besluiten een duet te zingen samen en dit is misschien wel de beste keuze die zij ooit hebben gemaakt.

stem 3Afbeelding autoriteit: Bron

Zowel Matteo als Andrea hebben een stem waar zelfs de engelen jaloers op zouden zijn en ze zijn gelukkig niet bang om dit ook te laten horen. Ook is er zeer goed nagedacht over de opzet van de video door de manier waarop de twee zijn neergezet. het maakt het niet alleen mooi om naar te luisteren, maar ook zeker heel erg mooi om naar te kijken! Deel deze beelden op Facebook of Pinterest. Videobeelden afkomstig van: Bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

stem 2