Man werd in 1997 veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor stelen van heggeschaar


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In de wereld kennen we veel problemen met de rechtssystemen. Het gaat er overal niet even eerlijk aan toe en dat is jammer om te zien. Jammer is nog een milde benaming, in sommige gevallen is het vreselijk.

Veel mensen weten niet wat andere moeten doormaken en dat allemaal door onrecht. In deze video is er ook sprake van onrecht. stelen

Een man werd in 1997 veroordeeld voor het stelen van een heggenschaar in Louisiana. Een heggenschaar die hij eigenlijk wilde lenen en weer wilde terug brengen. Hij kampte met problemen voor zijn auto, en de heggenschaar was het enige dat hij zag wat hem misschien kon helpen.

Deze heggenschaar had hij gevonden in een schuur die open stond. Voor het stelen van deze heggenschaar heeft de man een levenslange gevangenisstraf gekregen. Dat noem je nou eens onrecht… En waar zou het denk je aan liggen? 

stelen-2

De man die de heggenschaar heeft gesloten blijkt een donkere huidskleur te hebben. En blijkt ook de enige veroordeelde te zijn in Louisiana.

Jaren later is nu zijn zaak voor de tweede keer geopend. Er wordt gehoopt dat zijn zaak beëindigd zal worden en dat hij zijn leven weer verder kan gaan leven buiten de gevangenis.

Dit is geen gepaste straf, voor wat de man heeft gedaan. Dat de rechter hem toen destijds deze straf heeft kunnen geven, vinden wij regelrecht absurd! Zo kan er niet met mensen om worden gegaan, vinden wij! 

Beeld Autoriteit: YouTube | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts