1-jarige therapiehond brengt troost aan dokters spoedeisende hulp in frontlinie corona-afdeling 😢❤️


1-jarige therapiehond brengt troost aan dokters spoedeisende hulp in de frontlinie corona-afdeling. Dit is de steun die iedereen nu wel even kan gebruiken deze tijd.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze 1-jarige therapiehond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


spoedeisende hulp 1

Waardevolle inleiding:
Het is natuurlijk een dramatische tijd deze dagen. En dat gaat voorlopig ook nog niet weg. We leven in een tijd, waarin het coronavirus een grote rol speelt. En niet meer is weg te denken. Dit komt doordat we allemaal nog niet zo goed weten hoe we hier nou daadwerkelijk mee om moeten gaan. Gelukkig zijn er veel artsen en verpleegkundige die ons willen helpen in deze tijd en hun best voor iedere inwoner doet. Dat blijkt maar weer als je een kijkje neemt op de spoedeisende hulp in dit filmpje. spoedeisende hulp 2

Belangrijke inlichting verhaal:
In dit filmpje is te zien hoe een therapie hond steun biedt aan artsen en verpleegkundige op de spoedeisende hulp. Dat kunnen ze allemaal wel gebruiken in deze periode. Het is uitputtend hoeveel werk zij moeten verrichten en wat daar emotioneel ook wel niet bij kijken. Jammer genoeg zien zij nu dagelijks veel mensen heen gaan. Je gevoelens dan even kwijt kunnen bij deze hond is dan nog helemaal niet zo gek. Wat een fijn en bijzonder initiatief, waar wij helemaal achter staan! spoedeisende hulp 3

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: WZDX News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts