Kat gevangen in transportcontainer overleeft twee maanden door ‘spinnen te eten’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Kat gevangen in transportcontainer overleeft twee maanden door ‘spinnen te eten'”

Dieren beschikken over een bepaald soort instinct dat hun doet helpen overleven. Af en toe komen de beesten terecht in een situatie waarin dit diereninstinct goed van pas komt.

Ze stappen dan in een overlevingsmechanisme en zorgen ervoor dat ze het levend halen. In deze video zie je hoe een kat gevangen zat in een transportcontainer voor twee maanden lang, maar toch het heeft overleeft!spinnen-te-eten-2

Het moment dat de 12-jarige Cyperse kat genaamd Monty wordt vrijgelaten uit een zeecontainer na twee maanden zie je in deze video!

De kat is namelijk gered door de arbeiders die zijn zielige miauwen hoorden. Monty heeft gevangen gezeten in een metalen container voor bijna twee maanden!

En dit was het moment waarop Monty werd gered nadat zijn vage kreten werden gehoord door arbeiders op een industrieterrein. De 12-jarige kat overleefde zonder voedsel of water nadat hij per ongeluk in de zeecontainer was opgesloten… 

spinnen-te-eten

Zijn radeloze eigenaar Beverley Chapman, had de hoop ondertussen al opgegeven om haar huisdier ooit nog terug te zien.

Nadat Monty uit haar huis in Helston, Cornwall was verdwenen. Maar deze week, toen Richard Hall langs de afgesloten zeecontainer liep, hoorde hij geluid van binnenuit komen. Hij kwam direct in actie en zorgde ervoor dat de deuren werden geopend van de container.

Een van zijn medewerkers was zo geschokt dat hij niet anders kon dan vloeken, terwijl anderen geschokt waren over hoe mager de kat was. Monty heeft deze reis namelijk overleefd door het eten van spinnen! Niet je dagelijkse maaltijd, maar het kan er blijkbaar voor zorgen dat je in leven blijft. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Daily Mail

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts