Politieagent merkt op dat jongetje alleen met een bal speelt en besluit uit te stappen


Wanneer een agent opmerkt dat een jongen alleen met een bal speelt in zijn tuin, besluit hij iets.

Hij besluit zijn politieauto aan de kant te zetten en mee te spelen. Hij begint met hem de bal over te gooien en blijft zo enkele minuten staan.

Ze babbelen wat, gooien wat over en het is precies wat de jongen nodig heeft. Liefdadigheid zit in een klein hoekje he jongens.

Het hoeft niet iets bizars groot te zijn, iets kleins is ook al genoeg. Net zoals wat deze agent deed, het maakte toch de dag van de jongen en zelf was die er ook even lekker uit. 

spelen in de tuin 5
Zo leuk is het dan, dat dit soort acties per ongeluk worden vastgelegd op camera. Je verwacht het niet en dan toch gebeurd het.

De jongen in het filmpje zal het waarschijnlijk ook erg gewaardeerd hebben. Toch leuk als iemand de tijd voor je vrij maakt, ook al ken je diegene niet.

Dit filmpje gaat viral, om te laten zien dat iets goeds doen voor een ander, niet veel moeite hoeft te kosten.

Denk gewoon een beetje aan je medemens en het is voldoende! Het hoeven geen grote gebaren te zijn, als je maar even laat zien dat je aan een ander denkt. 

Vond je dit ook een mooi gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

We would like to throw a shout out to one of our outstanding Police Officers, FTO. T. Bilancione, who was captured on surveillance camera outside of a resident's home tossing the football with a boy. This text below was what was sent to us by his parents. "My son was throwing the football up to himself in the yard and your officer noticed and stopped to play for a couple minutes. This made my sons day and I wanted this officer to know…. he rocks!!!".Thank you to all of the fine men and women who are apart of our team, such as FTO. Bilancione. #SPDPRIDE

Geplaatst door Summerville Police Department op Zaterdag 20 oktober 2018

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts