Ex-kunstschaatsers laten zien dat ze nog steeds talent hebben in dit spectaculaire voorstelling


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Ludmilla Belousova en Oleg Protopopov ken je waarschijnlijk wel. Mocht je zou niet kennen, dit stel staat bekend om het kunstschaatsen.

Deze twee zijn meerdere malen samen kampioen geworden tijdens verschillende wedstrijden. In deze video zie je hoe ze nog 1 maal een optreden weggeven tijdens een avond vol met bezoekers.

Het wordt ook wel de avond met de kampioenen genoemd. Dit laatste optreden heeft plaatsgevonden in 2015. De twee kunnen het nog net zo goed als voorheen hoor! 

Je ziet het koppel in deze video een spectaculaire voorstelling weggeven. Het maakt niet uit dat ze nu op leeftijd zijn, ze kunnen het namelijk nog steeds!


spectaculaire voorstelling 4

Dat is leuk en mooi om te zien. Ze dansen en schaatsen met een grote glimlach op hun gezicht, zo zie je dat zij er nu ook nog veel plezier uit kunnen halen.

En geloof ons, spectaculair is het zeker! De ene sprong na de andere sprong. Wij doen het ze niet zo snel na en waarschijnlijk helemaal niet op die leeftijd.

Wij snappen wel dat ze zo vaak kampioen zijn geworden. 

Vind je dit ook een prachtig filmpje? Verspreid het dan verder op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts