30 jaar geleden schreef deze oma een liedje – Hoort dan een bekende melodie op de radio 😳❤️


’30 jaar geleden schreef deze oma een liedje. Let op als de radio wordt aangezet.. De oma bleek 30 jaar geleden een heuse songwriter te zijn en schreef een prachtig lied genaamd ‘Fishing in the sky’

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze oma en haar liedje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.songwriter

Het lijkt mij een enorm mooi beroep: liedjes schrijven! Een songwriter componeert en schrijft de teksten van liedjes. Binnen een band heeft de songwriter eigenlijk de belangrijkste taak.

De zanger en band kunnen wel het onderwerp bepalen, waarna de songwriter aan de slag gaat met de lyrics en het componeren. Er zijn ook veel mensen die liedjes schrijven als hobby en er voor de rest helemaal niks mee doen. 

Meer over het verhaal van deze oma: In dit filmpje zien we een vrouw, als een ware songwriter schreef ze 30 jaar geleden het nummer ‘Fishing in the Sky’ en nam ze het op op een cassettebandje.

songwriter 3

Vorig jaar had de vrouw samen met haar dochter en schoonzoon naar het nummer geluisterd. Dat bracht de dochter op een idee, het leek haar leuk als haar man het nummer zou zingen en opnieuw zou opnemen.

Haar man vond het een erg leuk idee en in deze video laten ze het eindresultaat aan moeders horen. En de reactie van de moeder is onbeschrijfelijk.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Love What Matters: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

songwriter 2