Reünie: Soldaat wordt herenigd met puppy die hij tijdens zijn oorlogsmissie verzorgde 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Een Syrische puppy arriveerde op de luchthaven in Florida en werd herenigd met de Amerikaanse soldaat die haar leven redde. 

Tyler Mose is een Amerikaanse soldaat die in 2018 werd uitgezonden naar Syrië. Tijdens zijn verblijf in Syrië zorgde hij voor Daisy, een 5 maanden oude kruising van een Duitse herder. 

Daisy werd naar het kamp van het leger gebracht nadat iemand van de explosieve opruimingsdienst haar had gevonden naast haar overleden broer of zus.

Mosley ontmoette haar en was meteen tot over zijn oren verliefd op het ‘kleine, dikke, modderige’ hondje en noemde haar Daisy, omdat ze iets moois was in een hele verschrikkelijke situatie. De liefde was geheel wederzijds, want het was in eerste instantie Daisy die naar Tyler toe kwam en hem ging likken. 

Toen hij nog in Syrië zat, sliep Daisy in een oude kalkoenkooi en voerde hij haar worstjes. De band tussen de twee werd zo sterk dat Daisy elke keer huilde als hij haar verliet. 

Toen Mosley terug was gekeerd naar de Verenigde Staten nam hij contact op met de dienst die gaat over het importeren en adopteren van dieren. Hij wilde heel graag dat ze hierheen kwam, omdat ze op een slechte plek was en hij miste haar verschrikkelijk.  Soldaat wordt herenigd met zijn puppy

Na wat papierwerk en een paar honderd dollar was het dan eindelijk zo ver. Daisy ging eerst van Syrië naar Irak, waar ze werd behandeld door een arts. Vervolgens vloog ze naar Duitsland en daarna door naar New York City tot ze haar eindbestemming bereikte op Destin-Fort Walton Beach Airport. 

Het duo was in totaal drie maanden gescheiden geweest, maar kon elkaar toen weer in de armen sluiten. De ontmoeting tussen de twee is superschattig en je kon gelijk zien dat ze beste vrienden zijn. Nu konden ze samen naar huis waas Daisy kennis ging maken met zijn vrouw en hun kat.

Vond je deze hereniging ook mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts