Drijvende filmavonden waarbij kijkers in social-distance bootjes zitten, is nu te ervaren in Parijs


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Drijvende filmavonden waarbij kijkers in social-distance bootjes zitten, is nu te ervaren in Parijs

In tijden van COVID-19 moeten we creatief zijn! Veel dingen zijn gecancelled en kunnen voor lange periode niet meer doorgaan.social-distance-bootjes-2

Daarom is het belangrijk om creatief met de situatie om te gaan en te zoeken naar bepaalde oplossingen.

Oplossingen die de regels niet overtreden. In deze video kunnen we met zekerheid zeggen dat dat wordt gedaan. 

Je ziet namelijk hoe er in Parijs een filmavond op het water plaatsvindt. Dit is natuurlijk de perfecte oplossing voor social-distance.

Sociale afstand is de sleutel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Jammer genoeg, is het leven gebaseerd op sociale contacten.

Daarom heeft Parijs hierin een perfecte tussenweg gevonden. Zo kan je nu een avondje naar de film op het water, zonder in contact te komen met andere mensen.

Je stapt in een bootje met je eigen gezelschap en verder kom je met niemand anders in contact. 

social-distance-bootjes

Er zijn in totaal 38 social-distance bootjes op de Seine in Parijs. Ieder bootje biedt 2 tot 6 zitplaatsen.

Ook bij deze attractie moet je aan kunnen tonen dat je uit hetzelfde huishouden kom, anders zijn verschillende bootjes de optie. In deze bootjes kan je dus films kijken vanaf het water.

Nou als dat niet creatief omgaan met de situatie is, dan weten wij het ook niet meer!

Onwijs leuk om te zien, dat er constant van dit soort ideeën worden bedacht en dat ook steden daarin mee gaan. Als wij in Parijs zijn, weten wij zeker wat een keertje gaan bekijken. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Business Today

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts