Roekeloze man in Mini Cooper krijgt wat hij verdient op de snelweg 😲😱


Wat een dommerik: Man in Mini cooper krijgt wat hij verdient. Deze man weet duidelijk niet wat de regels zijn op de snelweg of hij lapt ze natuurlijk gewoon heel erg bewust aan zijn laars!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze gek in zijn Mini Cooper onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden.snelweg veiligheid 2

Wanneer je in de auto op de snelweg zit kan er van alles fout gaan, maar dit kan alleen wanneer mensen een fout maken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bijna ongelukken wel veroorzaakt worden door menselijke fouten.

Fouten die veroorzaakt worden door roekeloos rijgedrag of fouten die veroorzaakt worden door mensen die totaal niet aan het opletten zijn.

snelweg veiligheid 3

Tegenwoordig hebben veel auto’s dashcams en zo worden veel van dit soort fouten dan dus ook opgenomen.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een man die in zijn vrachtwagen met dashcam rijdt, ingehaald wordt door een andere man in een minicooper.

snelweg veiligheid

Deze man doet dit op een heel erg gevaarlijke manier, want hij passeert hiervoor een dubbele getrokken streep. Hij krijgt hier echter direct karma voor, want wanneer hij zijn auto uit het niets stil wil zetten wordt hij keihard aangereden.

De man stapt een beetje verward lijkt en het lijkt nog even tot een verbale confrontatie te komen. Uiteindelijk lijken beide heren rustig te zijn geworden en wij hopen dan ook dat ze de schade op een goede manier af hebben weten te handelen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Viral Hog: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

snelweg veiligheid 4