Racers sluiten de hele snelweg af nadat ze zijn gestopt om selfies te maken


Soms gebeuren er dingen, waar je bij bent of waar je had bij willen zijn. Dat zijn meestal dingen die echt niet vaak gebeuren. Dat soort gebeurtenissen zijn er natuurlijk ook gewoon. Daar was ook sprake van in dit filmpje.

Of mensen blij zijn dat ze er bij waren? Dat verschilt nogal, maar ze waren er wel bij en hebben weer een mooi verhaal om te vertellen.

snelweg-afsluiten-1
Op de snelweg M60 van Denton, Greater Manchester is wel iets heel bijzonders gebeurd. Een aantal jongens zijn namelijk aan het racen op deze snelweg. Maar dan gebeurt er iets wat je niet verwacht, ze sluiten de snelweg af.

snelweg-afsluiten-2

Ze stoppen met rijden en stappen de auto uit midden op de snelweg. Hierdoor kan een hele stoet van andere auto’s er niet door. De jongens beginnen foto’s en video’s te maken. Nadat mensen door hebben wat er gebeurt, stappen ook zij de auto uit en beginnen ze deze gebeurtenis op te nemen.

snelweg-afsluiten-3

De een is blijer dan de ander en niet iedereen kan het waarderen. Het is natuurlijk ook extreem gevaarlijk om een snelweg af te sluiten. Zo kunnen er ongelukken gebeuren en dat wil niemand. De jongens lijken daar alleen maling aan te hebben en zo te zien hebben ze het onwijs naar hun zin.

Misschien wordt dit ook nog eens aangewakkerd door de reacties van alle omstanders.

snelweg-afsluiten

Er wordt veel geschreeuwd, getoeterd maar ook gelachen. Dit is nou iets wat je echt niet snel zal meemaken. Daarom moet je bij jezelf nadenken: “Als er geen gewonden vallen, is het dan echt zo erg?”

Natuurlijk moet je wel onthouden dat het asociaal gedrag is, want de snelweg mag je natuurlijk niet zomaar afsluiten, omdat jij dat wenst.

Wat vond jij van de beelden? Laat van je horen op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts