74-jarige man is snelheidsovertreders spuugzat en gaat gewapend met een haardroger langs de weg staan


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Veiligheid hoort ten alle tijden voorop te staan. Jammer genoeg, denkt niet iedereen er zo over.

Ze houden zich dan ook niet aan de voorgeschreven regels die de veiligheid moeten waarborgen. En sommige mensen zijn dat helemaal zat! Zo ook de volgende 74-jarige man in deze video, die zijn eigen maatregelen onderneemt. snelheidsovertreders-foppen

Zo wordt hij gek van de mensen die op een weg veel te hard rijden.

Het is veel te gevaarlijk en de veiligheid wordt daar niet mee gewaarborgd. Hij kampt al een hele tijd met dit probleem. Totdat hij opeens de oplossing tegenkwam.

Zo zag hij dat een vrouw uit Engeland, nadat zij was aangereden, langs de weg ging staan met een föhn in haar hand.

Automobilisten dachten daardoor, dat de vrouw aan het flitsen was en gingen automatisch een stuk langzamer rijden.

Ulf vond dit zelf ook een erg goed idee en nam het heft in eigen hand. 

snelheidsovertreders-foppen-2

Zo trok hij een veiligheidshesje aan en zette hij een pet, nam hij de föhn in de hand en ging ook zo langs de weg staan bij hem in de buurt.

Na 30 minuten kon hij al zeggen dat dit een enorm stuk hielp. Hij zag de automobilisten daadwerkelijk zachter rijden en hun rijstijl aanpassen.

Dat hij de snelheidsovertreders fopt, helpt dus blijkbaar ook echt nog! Hopelijk zullen ze ervan leren en zullen ze ook langzamer rijden als hij niet langs de weg staat. Wij schatten de kans klein, maar wie weet!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: SVT Nyheter

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Efter att ha irriterat sig på fortkörare i många år fick Ulf Schwerin en dag nog…

Geplaatst door SVT Nyheter op Vrijdag 14 augustus 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts