Olifanten komen op bezoek voor het avondeten: “Mama is er ook pudding?”😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

Olifanten zijn slimme dieren. Veel slimmer dan wij verwachten. Je zou denken dat de dieren alleen in de dierentuin dicht bij mensen komen en in het wild toch wat afstandelijker zijn.

Misschien soms wel gewelddadig. Dat is niet het geval in de volgende video. Hierin komen de olifanten zo dichtbij de mensen, dat ze lekker mee snoepen van het buffet in het resort.

De dieren lopen zo de mensen in de lobby voorbij, stoten stoelen om en lopen zo naar hun prooi toe: het eten van het buffet.


slimme olifanten 3

Normaal zou je denken dat dieren uit het wild dat niet zo snel doen. Afstappen op mensen in een resort. En dan zouden ze ook niet altijd even aardig kunnen zijn.

Maar juist nu zijn de beesten super rustig en doen ze niemand ook maar iets kwijt. Het heeft vooral hele schattige beelden opgeleverd.

Wie had dat gedacht? Wilde dieren, mensen en een resort een match? Vrijwel niemand, maar het kan dus blijkbaar toch! Kijk daarom zelf maar snel, het zal je niet tegenvallen! Vind je dit ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts