Slimme hond probeert eigen dood ‘in scène’ te zetten wanneer moeder de dierenarts noemt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden zijn nou echt slimmer dan je denkt. Ze voelen alles aan en het lijkt wel alsof ze in de toekomst kunnen kijken.

Alsof ze weten dat er iets gaat komen waar of zij zelf niet of zitten te wachten of hun baasje. Het zijn vaak lieve, zorgzame en speelse beestjes, die het beste met hun baasjes voor hebben. Maar toch als ze hun zin niet krijgen, kunnen het lastige dieren zijn. Zo zie je dat ook maar weer in deze video. 

Lulu is een Shiba Inu, een prachtige hond. Maar Lulu moet gesteriliseerd worden. En het lijkt net alsof ze dat al die tijd heeft aangevoeld. Want als het moment dan toch echt aanbreekt, speelt zij voor dood in het bed van haar baasje.

Lulu voelt aan dat ze naar de dierenarts moet en heeft dus overduidelijk geen zin daarin. En is vooral ook niet van plan om te gaan. Het enige wat Lulu weer tot leven lijkt te maken, zijn de snoepjes die ze naderhand krijgt van haar baasje. Ja, ze moet toch iets doen om Lulu weer ‘levend’ te krijgen! 

slimme hond

Geen enkel beestje vind het haast leuk om naar de dierenarts te gaan. En als het blijkt dat je daarheen gaat om gesteriliseerd te worden.

Ja, dan snappen wij ook wel dat je daar liever niet heen gaat als dier. Lulu lijkt dan ook een slimme hond te zijn om voor dood te spelen. Jammer genoeg heeft zijn baasje hem door en laat Lulu zich ook afleiden door de snoepjes.

Wie weet was die er anders wel vanaf gekomen. Nee, wij denken het niet hoor. Wij hopen vooral dat het voorspoedig is verlopen voor Lulu! En dat hij voorlopig niet meer voor dood hoeft te spelen. Wij zien dat beestje natuurlijk veel liever springlevend.

Kon je hier stiekem ook wel een beetje om lachen? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts