Dokter vastgelegd op video terwijl ze vloekt en een patiënt uitlacht 😡😱


Dokter vastgelegd op video terwijl ze vloekt en een patiënt uitlacht. Mensen komen naar een dokter omdat ze zich slecht voelen en volgt er dan een slechte behandeling van patienten dan durven ze in het vervolg misschien niet meer te komen. Let op: beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze dokter die zijn patiënten niet goed behandeld onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


slechte behandeling van patienten

Waardevolle inleiding:
Als je als persoon klachten hebt met betrekking tot je lichaam is het verstandig om een dokter op te zoeken, zodat hij of zij kan vaststellen wat er mis is. Gelukkig hebben 9 van de 10 mensen een erg fijne dokter die altijd erg aardig is. Helaas zijn er ook dokter die wat minder geven om het welzijn en zorgen voor een slechte behandeling van patiënten. Het is onvoorstelbaar dat je dat als dokter doet, want dan had je gewoon een ander beroep moeten kiezen. Als je je patiënten slecht behandelt dan speel je eigenlijk gewoon met hun gezondheid. slechte behandeling van patienten

Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video zien we een dokter die zorgt voor een hele slechte behandeling van patiënten. De man die het filmpje had gemaakt was opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij problemen had met zijn gezondheid. De dokter die hem hielp was alleen helemaal niet aardig en lachte hem telkens uit. Daarnaast schold de dokter ook telkens tegen de patiënt. Op een gegeven moment was de patiënt het zat en ging hij het gedrag van de dokter stiekem filmen. Uiteindelijk heeft hij het aan de hogere bazen van het ziekenhuis laten zien en is de dokter door zijn gedrag ontslagen. Het is onvoorstelbaar dat er zulke mensen zijn op deze wereld, maar gelukkig heeft hij zijn verdiende loon gekregen. slechte behandeling van patienten

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: ABC News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts