Chinees meisje laat ogen verwijderen, omdat ze monster werd genoemd vanwege zilveren ogen 😢❤️


Niemand wil het meisje met de zilveren ogen. Dan merkt een vrouw een detail in haar foto en beseft haar ware identiteit. Het meisje kan heel slecht zien en is eigenlijk gewoon blind, ze werd achtergelaten, maar nu heeft ze een warm gezin gevonden. 

 

Ieder persoon kan op deze wereld een ouder worden, maar het is erg moeilijk om een goede ouder te zijn. Helaas heb je veel mensen die zwanger raken en als de kindjes geboren zijn beseffen ze zich dat ze er eigenlijk helemaal niet voor kunnen zorgen en worden ze achtergelaten. Er zijn zelfs mensen die een kind op de wereld schoppen, er wel voor kunnen zorgen, maar omdat het kind iets mankeert geven ze toch aan ter adoptie, dat is natuurlijk enorm triest. slecht zien 3

In deze video zien we een heel bijzonder kind genaamd Primerose. Het meisje kan heel slecht zien en is nagenoeg blind. Haar ogen hebben een zilveren kleur en het ziet er heel bijzonder uit. Toen het meisje geboren werd, kwamen haar ouders erachter dat ze blind was en besloten om haar aan te geven ter adoptie. Toen een liefhebbend koppel een baby wilde adopteren stuitte zij op Facebook op een foto van Primerose en wisten ze meteen dat ze Primerose hun nieuwe dochter zou worden. En dat is nog eens gelukt ook!

De videobeelden zijn afkomstig van Special Books by Special Kids: bron Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. Afbeeldingen Autoriteit: bronbron 

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

slecht zien 3