Drie tieners gearresteerd wegens slecht behandelen 70-jarige vrouw en hoesten in het gezicht gepensioneerd koppel 😡😱


Drie tieners gearresteerd wegens slecht behandelen 70-jarige vrouw en hoesten in het gezicht van bejaard stel. Het stel liep rustig over straat toen de drie gekken op hen afkwamen.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze gestoorde jongens onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

beschermen

Het gaat helemaal nergens meer over in deze ‘samenleving’. Drie gekleurde jongens vonden het een leuk geintje om een ouder koppel te pesten in het openbaar. Je hebt leuke grapjes, maar in sommige gevallen gaat het echt te ver en dit was een van zo’n situatie.

Het oudere koppel werd door de drie jongens met opzet in het gezicht gehoest en gespuugd, wetende dat het coronavirus zich aan het verspreiden is.

Meer over het filmpje: Tommy Robinson zag dat het koppel in moeilijkheid was en greep gelijk in. Toen Tommy iets tegen de drie gasten zei, begonnen ze zijn auto te trappen en te slaan. Hij stopte zijn auto een stukje verderop, terwijl zijn twee kinderen op de achterbank zaten mee te kijken. 

beschermen 2

Tommy werd uitgedaagd en hij verdedigde zichzelf en het bejaarde koppel tegen deze drie tieners. Op Sociale media worden deze beelden gedeeld, zodat we andere pestkoppen kunnen laten zien dat dit soort gedrag niet is toegestaan in onze samenleving.

Iedereen vindt Tommy dan ook een held, want ongeacht alles zette hij zijn eigen veiligheid op het spel om het oudere koppel te beschermen. De jongens bleven maar zeggen tegen Tommy dat hij in zijn auto moest stappen. Deze dreigementen bleven minuten aanhouden en het leidde uiteindelijk tot meer.

beschermen 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: YouTube: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

beschermen