Peuter weigert naar bed te gaan totdat de Huskies van de familie hem in slaap brengen


Als het voor kleine kinderen bedtijd is, willen ze dat altijd zo lang mogelijk uit proberen te stellen. Vaak doen ze er alles aan om niet in bed te hoeven gaan liggen.

De ene keer willen ze nog wat drinken, de andere keer hebben ze nog een verhaaltje nodig voor het slapen gaan of ze moeten nog even een keertje naar de WC.

Op dit soort momenten zullen ze al hun creativiteit in de strijd gooien, zodat ze niet naar hun bedje hoeven. Parker is zo een jongetje die ook een smoesje verzint, maar deze is enorm schattig.


slapen-naast-een-husky-2

Om in slaap te kunnen vallen heeft Parker zijn twee huskies, Milpert en Rupert, nodig. Parker krijgt zijn fles met drinken en een heerlijke kus van zijn vader, maar dat is niet genoeg voor hem.

Hij heeft knuffels nodig van zijn lieve honden, want zonder hun gaat het gewoon niet lukken.

Zijn vader legt eerste Parker in bed en gaat vervolgens de versterking halen. De huskies vinden het ook fantastisch om te doen, want zij doen niet liever dan knuffelen met de lieve Parker. Het leuke is dat Parker beweert dat hij niet kan slapen zonder de honden, maar het werkt natuurlijk averechts.

Op het moment dat de honden komen, wordt hij juist een stuk drukker en is het moeilijker om in slaap te vallen.

slapen-naast-een-husky

Het is natuurlijk de taak als ouder om je kinderen op tijd naar bed te laten gaan, maar als wij in de schoenen van deze vader hadden gestaan, hadden we precies hetzelfde gedaan.

Als je ziet hoeveel plezier Parker aan deze momenten beleeft, kun je het niet maken om hem dit te ontzeggen. 

Daarnaast levert het hele schattige beelden op als hij op een gegeven moment daadwerkelijk slaapt. Dat zien we in het laatste gedeelte van de video.

Parker ligt heerlijk te slapen, terwijl een van de huskies naast hem ligt. Uiteindelijk slaat hij zelfs zijn poot om Parker heen. 

geweldig om de liefdevolle band te zien tussen hond en mens. Deel dit op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts