Zieke baby heeft moeite met slapen. Moeder filmt hoe grotere broer haar ‘redt’ 😍❤️


Zieke baby heeft moeite met slapen. Moeder filmt hoe grotere broer haar ‘redt’. De slapeloosheid wordt in één klap weggenomen door haar lieve grote broer. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit zusje en de broer onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

slapeloosheid baby 1

De band tussen broer en zus is erg bijzonder te noemen. Ze hebben alles voor elkaar over en zullen altijd voor elkaar opkomen.

Maar de meeste tijd spenderen ze al ruziënd en vechtend met elkaar. Wat vaak leidt tot slapeloosheid van de ouders, ze worden er helemaal gek van.

Maar als het dan weer puntje bij paaltje komt houden ze enorm van elkaar en steunen ze elkaar door dik en dun. 

Meer over het filmpje: In deze video zijn we getuigen van de bijzondere band tussen broer en zus. Je ziet ze heel lief knuffelen met elkaar.

slapeloosheid baby 1

Het zusje slaapt heerlijk met haar duim in haar mond. Het speciale aan het filmpje is dat ze in een ziekenhuis zijn.

Het meisje is namelijk geboren met dwerggroei, hierdoor heeft ze erg veel pijntjes en dit zorgt ervoor dat ze last heeft van slapeloosheid. Gelukkig is haar grote broer er om haar lekker gerust te stellen, want dat is waar broers voor zijn!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen: bronbron

[adinserter block=”6″]


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

slapeloosheid baby 3