8-jarig Siberisch meisje is model en de eerste albino in familie


Attentie: Hierboven hebben wij een filmpje bijgevoegd over een model dat in Wuhan moest blijven vanwege coronavirus. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort.

  8-jarig Siberisch meisje is de eerste albino in familie – haar verbluffende uiterlijk laat modelwerk binnenstromen.

Model kun je worden op iedere leeftijd, van jong tot oud. Meestal is het meeste werk wel te vinden op wat jongere leeftijd.

Maar model wordt je niet zomaar. Je moet de juiste maten hebben, een uniek uiterlijk en een sprankelend innerlijk.

Maar dat unieke uiterlijk is misschien nog wel het belangrijkste. Het 8-jarige meisje in de volgende video heeft zeker een uniek uiterlijk.

siberisch-meisje-2

Het achtjarige kindermodel Nariyana Ivanova, genaamd de Siberische ‘Sneeuwwitje’ zie je in deze video poseren in een van de vele meren van Jakoetsk in de Republiek Sakha.

Het meisje heeft albinisme, een aandoening die wordt gekenmerkt door de volledige of gedeeltelijke afwezigheid van pigmentatie.

Zij heeft dus geen pigmentatie in haar lichaam, dit maakt het dat haar huid, haren en ogen licht van kleur zijn. Een onwijs uniek uiterlijk natuurlijk, dat andere mensen erg aanspreekt! 

Nariyana wordt door veel mensen princes of snow queen genoemd. Dit komt onder andere door haar uiterlijk. Zijzelf vindt dat totaal niet erg en heeft zeker door dat andere mensen haar zeer knap vinden.

siberisch-meisje

Op zo’n jonge leeftijd weet zij al wat ze te bieden heeft in deze wereld op het gebied van modellenwerk. Zij trekt veel de aandacht van modellenbureaus en haalt dan ook aardig wat opdrachten binnen.

Als deze snow queen op deze manier doorgaat weten wij zeker dat zij later heel groot zal worden! Keep up the good work little girl!

Bekijk de originele beelden hieronder en deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp! Bronnen afkomstig van: bron 1bron 2

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts