5-jarig meisje steelt de show en maakt het publiek wild als ze begint te zingen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Bella is een echt podiumbeest en krijgt heel het publiek mee! 

Genoeg mensen houden van optreden. En als het echt in je zit kan je een echte show weggeven! De meest introverte personen kunnen totaal veranderen op het podium.

Van jong tot oud, klein tot groot, als je je eenmaal thuis voelt op het podium, kan het je eigen plekje worden.

In dit filmpje maken we kennis met een 5-jarig meisje die onwijs van optreden houdt. Haar stem is zo bijzonder mooi, waardoor het hele publiek los gaat.

Een avond voor in de boeken kan je wel stellen! show zingen 2

De vijfjarige Bella vergezelt Luke Bryan op het podium tijdens zijn optreden. Het jonge meisje wordt tijdens het optreden het podium opgetrokken.

Vanaf dit moment steelt zij de show en gaat het publiek los. Ze is zeker niet verlegen en durft haar stem goed te laten horen.

Het publiek is meteen weg van haar, haar uitstraling en performance doet het hem hoor!  Wat een leuk kind!

Wij denken dat iedereen zo’n spontane dochter wel zou willen hebben. Wij denken dat iedereen onwijs heeft genoten van de avond, van Luke en van Bella!

Vind je haar stem ook mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts