Senioren in zorginstelling krijgen avondmaal opgediend door stel schaars geklede ‘butlers’ 🤣❤️


Attentie: Hierboven hebben wij nog een extra spraakmakend filmpje bijgevoegd van een Man die wil worden zoals Ken de Pop. Onderaan staat het filmpje van de senioren dat bij dit artikel hoort.

“Senioren in zorginstelling kregen avondmaal opgediend door de heren van ‘Butlers in the Buff’ en de reacties zijn geweldig.” – (leestijd – 1 minuutje)

Dit is iets wat veel mensen niet aan zagen komen! 

Voor iedereen moet van het leven een feestje worden gemaakt. Zo ook nog steeds voor senioren. Dit zijn mensen die natuurlijk al even op leeftijd.

senioren 5
© Hunks in Trunks | Foto 1/2 – (scroll verder)

Soms zien zij het leven niet even leuk meer in. De zorginstellingen waarin zij dan verblijven proberen hun het zo veel mogelijk naar hun zin te maken.

Zo ook in deze video. Er werd een etentje georganiseerd door een zorginstelling waarbij de butlers als hunks verkleed gingen. Dit was een hele ervaring voor de inwoners! 

Senioren dames krijgen in hun zorginstelling een avondmaal opgediend door de heren van ‘Butlers in the Buff’.

De heren zijn verkleed als lekkere hapjes en de dames hebben het onwijs naar hun zin. Veel van de vrouwen kunnen hun handen niet thuis houden!

senioren 5
© Hunks in Trunks | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Deze zorginstelling doet er echt alles aan om de vrouwen te vermaken. Dit is zeker een sterk pluspunt.

De vrouwen hebben onwijs genoten met de mannen van hun avond en zouden dit zeker wel vaker willen. Wij begrijpen het wel! Wij denken dat iedere vrouw wel zo zou willen eten.

Kon je hier ook van genieten? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts