Het zwembad is verboden terrein voor hondje – aanschouw nu het geinige moment als hij op heterdaad wordt betrapt 🤣❤️


Bekijk ook:  Zwangere moederkoe geeft speciale geboorte die 1 op 700.000 keer plaatsvindt 🐄💖
Voordat je verder gaat:
Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Baasjes kunnen altijd heel goed duidelijk maken aan hun honden wat wel mag en wat niet mag. Meestal geven ze hier gehoor aan, maar toch kunnen ze het niet laten om zo nu en dan lekker ondeugend te doen en als ze dan betrapt worden, doen ze net of ze heel erg onschuldig zijn. 

Als de temperatuur stijgt dan is er niets lekkerder dan een verfrissende duik in een zwembad. Jerry Gordon vindt dat ook en zet daarom iedere zomer een zwembad in de tuin. Jerry is ook de eigenaar van een Deense dog genaamd Baxter.

Baxter vindt een verfrissende duik ook lekker, maar Jerry heeft hem echter verboden om in het zwembad te zwemmen. 

Toen Jerry op een gegeven moment uit het raam van zijn huis in Oklahoma in de Verenigde Staten keek zag hij dat Baxter in het opblaasbare zwembad aan het rond spetteren was.

De kans dat Baxter met zijn scherpe nagels het zwembad lek maakt , is erg groot en daarom mag hij er niet in. Door het warme weer kon hij de verleiding van een verkoelende duik niet weerstaan en sprong hij in het zwembad.  schuldig hondje

Jerry pakte snel zijn telefoon om Baxter op te nemen terwijl hij door het zwembad aan het rennen was. Op de beelden zien we hem lekker rond spetteren en probeert hij zelfs op het luchtbed, dat in het zwembad ligt, te springen. Plotseling ziet Baxter dat Jerry naar hem aan het kijken is en verstijft hij helemaal.

Dan loopt hij rustig naar de rand van het zwembad, terwijl je heel goed ziet dat hij weet dat hij schuldig is. Hij legt zijn poten op de rand, leunt dan even terwijl hij nog steeds naar Jerry kijkt en komt dan uit het zwembad. 

Hij verschuilt zich nog even achter een plant en blaft dan ondeugend richting Jerry, wat een boeffie. 

Vond je dit ook hilarisch? Deel dit artikel dan na het kijken op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts