Tienermeisje heeft geen idee dat moeder, die uitgezonden was, haar schoolconcert ging bijwonen 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het prachtige verhaal van een tienermeisje die werd herenigd met haar moeder tijdens het schoolconcert…

“Tienermeisje heeft geen idee dat de moeder, die uitgezonden was, haar schoolconcert ging bijwonen. Wat een ontroerend gebaar! Hou jij het droog? Wij niet hoor!”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van het schoolconcert onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.schoolconcert verrassing 1a
© RTV6 The Indy Channel

Waardevolle inleiding beroepen

Veel mensen werken voor de staat. Ze werken bijvoorbeeld als soldaat of arts. Stel dat je nou werkt als soldaat, bestaat de kans er natuurlijk zeker dat je wordt uitgezonden.

Dan wordt je misschien uitgezonden naar een oorlogsgebied, waar het niet altijd even veilig is.

Het kan natuurlijk ook zijn dat een van je ouders dit beroep uitoefent. Dat is natuurlijk zeker geen pretje, als je dan als kind achterblijft.

Een enorm gemis kan dan ontstaan. In dit filmpje zien we hoe een soldaat haar dochter verrast tijdens een schoolconcert! Tranen gegarandeerd!

schoolconcert 3a
© RTV6 The Indy Channel

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In Indiana wordt een dochter verrast door haar moeder tijdens een schoolconcert.

De moeder is een soldaat en is in het dienst voor het land. Na een lange uitzending in het buitenland is zij eindelijk weer thuis.

Daarom besluit ze haar dochter te verrassen tijdens een optreden. Haar dochter zingt de sterren van de hemel met een koor.

Een prachtig plaatje. Na het optreden wordt er door een docent verteld dat er een cadeautje onder de kerstboom ligt voor haar.

En daar staat ze dan: haar moeder! Een perfect cadeau als je het ons vraagt!

schoolconcert verrassing 2a
© RTV6 The Indy Channel

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van het schoolconcert zijn afkomstig van | RTV6 The Indy Channel: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts