Schattige poedel pup van 3 maanden oud krijgt voor het eerst een wasbeurt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Schattige poedel pup van 3 maanden oud krijgt voor het eerst een wasbeurt

Iedereen houdt er natuurlijk van om er een beetje verzorgd uit te zien. Maar dat geldt dus niet alleen voor mensen. Ook dieren houden ervan om er verzorgd bij te lopen.

Zowel voor het beestje zelf als voor het baasje is het fijn als het dier er netjes bij loopt. In deze video zie je hoe een 3 maanden oude toy poedel pup zijn eerste wasbeurt krijgt. schattige-poedel-pup-2

Zoiets schattigs heb je waarschijnlijk nog nooit gezien: een 3 maanden oude toy poedel!

Het beestje is zo onwijs klein maar fijn. Met zijn schattige krullende vacht verovert hij iedereens hart. In dit filmpje zie hoe hij zijn eerste wasbeurt krijgt en dat wil je zien!

Eerst wordt die in een klein badje gezet, waarin hij wordt natgemaakt. Naderhand wordt hij lekker ingesopt en krijgt hij een korte massage.

Ook is het tijd voor zijn eerste knipbeurt en kunnen zijn nagels ook niet vergeten worden. Dan wordt hij weer droog geföhnd en ziet hij er weer uit als herboren, zelfs op die jonge leeftijd. 

schattige-poedel-pup

Na het zien van deze video wil waarschijnlijk iedereen een schattige toy poedel. Deze pup is zo onwijs leuk, het is haast niet te omschrijven.

Wat ook leuk is, is dat je daadwerkelijk ziet dat het beestje geniet van zijn eerste wasbeurt. Al die aandacht, daar kan die geen genoeg van krijgen.

Hier en daar wordt er aan hem geplukt, maar hij lijkt het totaal niet erg te vinden! Dat is te leuk om te zien.

Wij zijn in ieder geval fan en overwegen sterk om zelf zo’n leuke pup in huis te nemen. Het is onwijs veel werk, maar na het zien van deze beelden, is het het zeker waard!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Brian Nickerson

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts