Hond huppelt rond als een kangoeroe nadat ze met twee gebroken poten werd achtergelaten


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Sommige honden belanden in een gezin waar er niets om hun gegeven wordt. Het is onvoorstelbaar dat deze mensen een dier in huis nemen en de reden is ook onverklaarbaar.

Deze arme dieren worden aan hun lot overgelaten en mogen uiteindelijk van geluk spreken als ze dit overleven. 

Cora is een schattige hond zonder voorpoten. Door deze aandoening heeft ze een aparte manier van lopen, waardoor ze rondhuppelt als een kangoeroe.

schattige-hond-zonder-voorpoten-2

Deze lieve hond werd verlaten aangetroffen in een bizarre staat. Cora had haar voorpoten gebroken, een gebroken rug en een verbrijzelde bekken. 

Toen Zach Skow haar in 2018 adopteerde kon ze zich helemaal niet bewegen. De 40-jarige man uit Californië ging met haar naar een dierenarts.

Cora was er zo slecht aan toe dat de dierenarts adviseerde om haar in te laten slapen, maar hier moest Zach niets van weten.

Cora had inmiddels haar benen laten amputeren en Zach bracht haar tegen het advies van de dokter weer naar zijn huis.

schattige-hond-zonder-voorpoten

Vanaf dat moment heeft de inmiddels vermoedelijk 6 jaar oude hond een bijzonder herstel achter de rug en lijkt ze kerngezond. Door het ontbreken van haar voorpoten huppelt ze nu erg vrolijk rond en dat ziet er heel lief en grappig uit. 

Zach heeft er alles aan gedaan om de poten van Cora te redden, maar door een ontsteking van de botten konden ze niet meer gerepareerd worden. Dit was natuurlijk een flinke tegenvaller, maar als we Cora inmiddels zien is het perfect.

Dit kleine hondje heeft zoveel meegemaakt dat het echt een wonder is dat ze nog op de wereld is. Dit is natuurlijk te danken aan haar eigen strijdbaarheid, maar vooral aan de liefdadigheid en het doorzettingsvermogen van Zach.

[adinserter block=”5″]

Het spraakmakende filmpje hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM