Schattig ventje vindt handje van beveiliger niet genoeg en ‘smeekt’ om meer


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het schattige ventje groet de beveiliger en wacht net zolang tot hij uiteindelijk een knuffel krijgt. Kleine kinderen zijn altijd erg leuk om naar te kijken.

Dit komt vooral omdat ze nog lekker onschuldig zijn en heel erg oprecht. Ze hebben er nog geen idee van hoe de echte wereld in elkaar steekt en dat is een fijn gegeven.

Als een schattig ventje een beveiliger groet doet hij dat zeer waarschijnlijk, omdat hij de beveiliger er leuk uit vindt zien en dat daarom de aandacht wordt getrokken. Kleine kinderen doen gewoon waar ze zin in hebben en dat kunnen we natuurlijk alleen maar waarderen.


Schattig ventje groet beveiliger 2

In deze video zien we een schattig ventje die een beveiliger groet. In eerste instantie loopt het jongetje op de beveiliger af en daarom geeft de beveiliger de jongen netjes een hand.

Maar het jongetje nam geen genoegen met alleen een hand en bleef daarom heel schattig voor de beveiliger staan totdat hij een knuffel van hem kreeg. Uiteindelijk gaf de beveiliger het jongetje een salute en dat vond hij geweldig.

Dit filmpje werd opgenomen op het vliegveld van Qingdao en de schattige beelden werden door veel mensen gewaardeerd, want inmiddels heeft de video al meer dan 20 miljoen views.

Vond je dit ook zo’n mooi filmpje? Deel het dan na afloop en laten wij samen wat positiviteit verspreiden!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts