Schoolvoetbalteam daagt op bij tuin van verlamde man na schade door storm


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Verlamde man’s werf beschadigd door storm, middelbare schoolvoetbalteam komt opdagen om het op te ruimen”

Het American Football team van Roosevelt High School is in het nieuws gekomen zonder dat ze een wedstrijd hebben gespeeld. Het team heeft zich namelijk ingezet om een verlamde man in nood te helpen. 

Vorige maand werden delen van de Verenigde Staten geteisterd door een enorme storm met windsnelheden van 160 km/h. Ray raakte decennia geleden verlamd en werd toen opgevangen door zijn twee zussen in Des Moines in Iowa.schade-opruimen-2

De gigantische storm zorgde ervoor dat vier grote bomen waren omgevallen op het terrein van de familie. Een van de bomen was op het hek gevallen en dat was toen kapot.

De zussen belden allerlei vrienden om te vragen of ze een kettingzaag konden lenen, maar al snel kwamen ze erachter dat ze meer nodig hadden dan alleen een kettingzaag. 

Doug Applegate schakelde 30 teamleden van de Rough Riders Football team in. Deze gasten gebruikten de kettingzagen en hun spieren om het terrein schoon te maken.

Binnen drie uur waren alle boomstammen met een diameter van 60 centimeter van het terrein verwijderd. Daarnaast hadden ze ook het hekwerk gerepareerd en op zijn plaats gezet. 

schade-opruimen

De zus van Ray, Janice, was erg emotioneel toen ze de groep bedankte voor het harde werken. Ray had een grote glimlach op zijn gezicht en riep nog: “Go, Rough Riders!”. 

In deze vervelende periode heeft iedereen het al lastig genoeg. Het geeft daarom een heel fijn gevoel als we dit soort mooie berichten lezen op het internet.

Een gebaar als dit is zo mooi, want zonder de hulp van deze tieners had het deze familie nooit gelukt om alles op te ruimen. De zussen hebben het al zwaar genoeg met het verzorgen van Ray en konden dit er niet bij hebben. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: KCCI

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts