Knappe schaatser staat op het ijs en laat jury lachen met ‘creatieve’ uitvoering van Footloose-Routine 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Ryan Bradley schaatst een prachtige footloose-routine op een pandora event. De knappe schaatser treed helemaal in zijn eentje op, maar geeft een echte show weg.

En dat kunnen we je garanderen. Hadden wij maar in die zaal gezeten! Je ziet gewoon dat het publiek er heerlijk op gaat en helemaal in het moment zit.

En dat is natuurlijk wat je wil als artiest. De mensen een avond geven om niet te vergeten. Wij denken dat het die knappe Ryan wel is gelukt, met zijn mooie en vlotte pasjes. Dat doe je hem niet zo 1,2,3 na hoor. 

Ryan staat natuurlijk bekend om zijn goede schaatsen. Dit is niet de enige routine die hij vloeiend neer kan zetten. Ryan heeft al veel dans routines op zijn naam staan. Footloose-Routine

Maar daar mag de footloose-routine ook zeker niet aan ontbreken. We vinden het maar al te knap, dat die zo’n show kan neerzetten, voor zo’n mooi event met zoveel publiek.

Daar heb je heel wat ballen en talent voor nodig. En daar ontbreekt het hem niet aan! Goede muziek, perfecte timing, leuk uiterlijk, ja wat wil je nog meer voor een goede show? 

Vond je dit er ook zo geweldig uitzien? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts