Saxofonist speelt in losse pijpleiding en creëert een mooi en natuurlijk geluidseffect 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Saxofonist speelt slim in een gigantisch stuk pijpleiding om zichzelf te vergezellen met een perfecte toonhoogte echo. 

Als muzikant kun je heel veel verschillende dingen met elkaar combineren, omdat een instrument in iedere ruimte weer anders klinkt. Als je dus op bepaalde plekken komt kan het best zijn dat je dan denk: Had ik mijn instrument maar meegenomen. 

Armin Küpper is een Duitse beeldhouwer en muzikant en speelt voornamelijk op de saxofoon. Op een dag was hij aan het joggen en toen kwam hij twee gigantische gasleidingen tegen.

De gasleidingen lagen nog boven de grond en lagen daar, omdat ze binnenkort in gebruik worden genomen. Armin was direct gefascineerd door de lange pijpen en dus besloot hij om erheen te gaan.

Hij begon er in te zingen en in te schreeuwen en toen merkte hij dat de pijpen hele mooie natuurlijke geluidseffecten creëerden.

Dit bracht hem op een idee en dus besloot hij om later terug te keren, maar dan met zijn saxofoon. Door de lange pijpen ontstond een hele mooie natuurlijke vertraging en nagalm en zo werd hij op de perfecte toonhoogte begeleid.


Saxofonist speelt in een pijp

Armin is helemaal verliefd op het geluid wat uit de buizen komt en daarom zit hij er nu meerdere keren per week. Tegenwoordig is hij aan het spelen en geniet hij van de prachtige zonsondergang. Deze vorm van muziek maken is echt een kunst en het wordt door heel veel mensen gewaardeerd. 

Zoals eerder vermeld komt Armin vaker op de plek en dus heeft hij nog meer ‘gaspijpconcerten’ op zijn YouTube kanaal staan die ook allemaal het kijken waard zijn.

Naast de saxofoon, speelt hij ook gitaar en dat klinkt ook waanzinnig. De liefde voor muziek spat van Armin af en dat geeft een extra dimensie aan de video. 

Vond je het ook geweldig klinken? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts