Gescheiden moeder staat op punt om kinderen mee op vakantie te nemen als zoon ziet dat vader komt opdagen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wanneer je met iemand trouwt, ga je ervan uit dat je altijd bij diegene blijft. Jammer genoeg, is dat niet altijd het geval.

Soms komen mensen erachter dat het toch beter zou zijn, als zij uit elkaar zouden gaan.

Hoewel dat niet altijd leuk is voor de kinderen, mochten die in het spel zijn, is het vaak voor de omgang met elkaar toch beter. In deze video zie je hoe een ex-stel, het co-parenting goed aanpakt. 

In deze video zie je hoe een stel het co-parenting geweldig aanpakt. Deze man en vrouw zijn namelijk onlangs gescheiden.samen-op-vakantie-2

En hoewel je vaak horror-verhalen hoort over scheidingen, is dat zeker niet het geval bij dit stel. Moeder wilde namelijk haar 11-jarige dochter en 9-jarige zoontje meenemen op vakantie naar Cyprus.

Eenmaal aangekomen op het vliegveld, stond de kinderen daar een grote verrassing te wachten. Hun vader stond hen namelijk op te wachten!

En niet zonder reden… hij ging namelijk mee met hem op vakantie! 

Het stel is er unaniem over uit, dat het beter is om goed met elkaar om te gaan voor de kinderen. Dat zij dan niet meer samen zijn, is geen excuus voor hun, om zich rot te gedragen naar elkaar.

samen-op-vakantie

Ze willen het voor de twee kinderen en voor zichzelf zo gemakkelijk mogelijk maken.

Voor de kinderen is het vooral leuk, dat de twee geen ruzie maken en het nog zo goed met elkaar kunnen vinden, dat ze samen op vakantie gaan. Dit maakt het ook voor die twee kids, makkelijker om dit proces te verwerken.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: You Should Know

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts