Man haalt grap uit op vriendin – gaat alleen iets te ver terwijl hij alles filmt 😲😱


Man haalt grap uit op vriendin – gaat dan alleen te ver. Het is een hilarische grap die uiteindelijk eindigt in een flinke ruzie met vriendin. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de grap onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.ruzie met vriendin 1

In een relatie heb je met je partner altijd ups en downs. Het grootste gedeelte van de tijd heb je het erg gezellig met elkaar, maar het is niet te voorkomen dat je af en toe ruzie met je vriendin of vriend krijgt.

In de meeste gevallen gaan de ruzies over de kleinste dingen en zijn ze snel opgelost. Het is ook leuk om elkaar lekker te plagen, om grapjes met elkaar uit te halen. Alleen kan het grapje af en toe ook wel eens in het verkeerde keelgat schieten. 

Meer over de video: In dit filmpje zijn we getuigen van een hilarische grap van een man op zijn vriendin. De man is op de bank een heerlijke cornetto aan het eten. Zijn vriendin ligt op de bank terwijl ze bezig is met haar telefoon.

ruzie met vriendin 2

De man vraagt op een gegeven moment: ‘’Heb je wel eens een boze eenhoorn gezien?’’. Waarop de vrouw antwoord: ‘’Nee”. Vervolgens pakt de man het ijsje en zet het zo op het voorhoofd van zijn vriendin, die natuurlijk woedend reageert.

Het was een goede grap, maar hij heeft nu waarschijnlijk wel ruzie met zijn vriendin. Wat mij betreft was het het helemaal waard.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Kevin le Lensois: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ruzie met vriendin 3