Man plant rozen in een aardappel en 1 week later toont hij de groei 🌱🥔


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Man plant rozen in een aardappel en 1 week later toont hij de groei” – (leestijd – 1 minuutje)

Het is bijzonder wat allemaal wel niet kan groeien op de wereld.

Sommige combinaties die mensen ook maken, zijn wonderbaarlijk. Je verwacht het totaal niet en voila er is weer iets moois ontstaan.

Het zal je blijven verbazen, net als deze video. Hierin zie je namelijk hoe een roos uit een aardappel groeit. 

rozen in een aardappel
© Fenyutas | Foto 1/2 – (scroll verder)

Deze meneer plant rozen in een aardappel. Nu een week later, toont hij de resultaten.

Hij zet de steel van de roos in de aardappel. Deze zet hij vervolgens in een plantenbak en gooit er heel wat aarde omheen.

Daarna zet hij twee flessen over de stelen heen. Nu kan het planten verder beginnen. Hij geeft ze wat water en zet de planten in de zon.

Nu is het wachten totdat ze groeien en of het daadwerkelijk helpt. Aan het einde van de video zie je een klein resultaat.

De rozen hebben nog geen bergen verzet, maar de stelen zijn wel een beetje gegroeid. 

rozen in een aardappel
© Fenyutas | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Dit is weer een hele andere manier van planten. Het is leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Want wie weet werkt dat wel veel beter. Je komt er nooit achter, zolang je iets niet probeert. Let daarom goed op en sta open voor nieuwe dingen.

Want wie had ooit gedacht dat je rozen kon planten in een aardappel? of het daadwerkelijk werkt, daar zijn wij net zo benieuwd naar als jullie.

De man lijkt er in ieder geval veel plezier aan te hebben en daar draait het ook om. Het leven is al zo serieus, dus genieten moet je ook af en toe. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Fenyutas

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts