Liefdevolle opa bouwt een schattig roze speelhuisje voor kleindochter en opent de deur


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Liefdevolle opa bouwt een schattig roze speelhuisje voor kleindochter tijdens lockdown”

Een moeder heeft foto’s gedeeld op social media van de creatie van haar vader. Haar vader is inmiddels opa en heeft een geweldig speelhuisje voor zijn kleindochter gemaakt. 

Kleine kinderen doen niets liever dan spelen en laten daarbij vaak een enorme ravage achter.

roze-speelhuisje

De vader van de Britse moeder, Chantelle Warrick, kreeg daarom het idee om een mooi speelhuis te bouwen voor zijn kleindochter, zodat zijn dochter niet met de rommel zou zitten. Hij was echter niet van plan om halve maatregelen te treffen en maakte een fantastische caravan. 

Het project is uiteindelijk zo mooi geworden dat je er gewoon in zou kunnen overnachten. De caravan is uitgerust met dubbel glas en goede isolatie. Door het coronavirus zitten veel mensen thuis en hebben ze geen idee wat ze moeten doen.

Op Facebook zijn daarom allerlei groepen gemaakt waarin mensen hun ideeën delen om de verveling tegen te gaan. Chantelle deelde de foto’s op de pagina Family Lockdown Tips & Ideas. 

roze-speelhuisje-2

Niet iedereen is in staat om zo een bouwwerk te creëren. De vader van Chantelle heeft werkelijk alles zelf gedaan, hij tekende zijn eigen plannen, bestelde de materialen en gebruikte bovendien zijn geweldige timmer vaardigheden.

Tot slot heeft hij de caravan aangezien het voor zijn dochter is volledig roze geverfd. 

Aan de caravan ontbreekt werkelijk niets. Het heeft een wit balkon, een luikdeur en gezellige bloembakken aan de buitenzijde. Binnen is er genoeg ruimte om heerlijk te spelen met vriendinnetjes en ook de binnenkant ziet er fantastisch uit. 

Heb je dus nog een vader die zich verveelt? Neem dan contact met hem op en vraag of hij een caravan maakt voor je zoontje en/of dochter.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Daily Mail U.K.

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts