De rouwende moeder zegt dat ze de geest van haar overleden dochter zag spelen met speelgoed bij haar graf


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De rouwende moeder zegt dat ze de geest van haar overleden dochter zag spelen met speelgoed bij haar graf



rouwende-moeder

Soms lijken er ter wereld onwerkelijke dingen te gebeuren. Of het waar is of niet? Daar kunnen wij het antwoord niet op geven. De een zal zeggen van wel en de ander zal praten over bijgeloof.

In de volgende video is precies zo’n situatie aan de hand. Een rouwende moeder beweert haar overleden dochter te zien… Zal dit echt zijn? 

Een rouwende moeder ziet haar overleden dochter spelen met speelgoed bij haar graf op een begraafplaats in Mexico. Ze ziet de geest op een beveiligingscamera. Er zijn beelden vrijgegeven van een klein meisje dat alleen loopt midden in de nacht op de begraafplaats.

Moeder Sandra Gonzalez heeft haar pas twee jaar oude dochter Faviola verloren door haar duivelse ex-vriend. Nu beweert zij de geest van haar dochter te zien op de beelden van de beveiligingscamera’s. Denken jullie dat dit echt is of speelt er wat anders? 

rouwende-moeder-2

Op het moment dat de beelden zijn vrijgegeven, is er ook sprake van een dief. Diegene steelt namelijk speelgoed van graven. Daarom vragen wij ons af: is het Faviola die speelt met het speelgoed of is er gewoon sprake van een dief op de begraafplaats?

Mocht het het laatste zijn, hoe zielig ben je dan dat je kan stelen van overleden mensen… Foto’s van de beelden zijn laten zien aan Sandra en zij claimt dat het haar dochter is.

Of het waar is of niet, dat kan niemand bevestigen. Maar als je zelf goed kijkt naar de beelden, lijkt het toch echt of je een jong meisje kan zien… 

Beeld Autoriteit: Lion’s Ground | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts