8 talentvolle meisjes staan op de roltrap op een luchthaven en verbluffen het publiek met hun volgende zet 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

8 meisjes staan op de roltrap op een luchthaven – Maar het is hun volgende zet dat het publiek meteen verbluft! De meisje zijn onderdeel van een flashmob, dit is een dans in een openbare ruimte waar steeds meer mensen zich aan toevoegen, een super leuk effect!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze 8 meisjes op de roltrap onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.

roltrap 2

Bij een flashmob draait alles om een perfecte choreografie en de timing is misschien nog wel het allerbelangrijkste. Het mooie aan een flashmob is dat het publiek er tussen staat en 9 van de 10 keer compleet verrast wordt.

In de video zien we dat wanneer de dames in eerste instantie van de roltrap komen nog niemand iets door heeft, maar dat komt snel verandering in,

Meer over het filmpje: De bezoekers van Dublin Airport werden verrast en getrakteerd op een ongelooflijk mooie flashmob uitgevoerd door de cast van ‘Take The Floor 2013’ en op de muziek van Beoga.

roltrap 3

Een internationale cast van meer dan 60 van ‘s wereld beste Ierse dansers, ze komen uit 11 verschillende landen, met enorm leuke patronen haken ze in op de nieuwe virale rage van flashmobs. Ze deden de flashmob ter promotie van hun komende tour door Ierland.

De tour startte op vrijdag 9 augustus in het Helix Theater in Dublin. ‘Take the Floor’ is een voorstelling in samenwerking met Riverdance, er is live muziek van Beoga en is een dansshow in tegenstelling tot alle andere shows. Net zoals de flashmob zal je bij de voorstelling van je stoel worden geblazen door het talent van de dansers.

Een adembenemende show die je zeker gezien moet hebben!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: m13: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
roltrap 4