Tiener was ervan onbewust dat de politie hem zag terwijl hij langzaam op vrouw in rolstoel liep


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Tiener had geen idee dat de politie hem zag terwijl hij langzaam op vrouw in rolstoel afkwam”

Soms zorgen de kleinste gebaren voor enorm veel waardering. In 2018 ging een tiener viral door een simpele daad van vriendelijkheid.

Een vrouw in een rolstoel was aan het wachten op de bus toen een jongeman ervoor zorgde dat ze in de schaduw kon zitten. 

Louis Jordan was zijn moeder aan het ophalen van haar werk in de stad toen hij plotseling een vrouw in een rolstoel zag wachten op de bus.rolstoel-2

Het was die dag echt verschrikkelijk heet en daarom realiseerde Louis zich meteen dat het niet uit te houden was voor die vrouw. Op dat zelfde moment bedacht hij zich dat hij een paraplu in de achterbak had liggen en dus kwam hij in actie. 

Het duurde erg lang voordat de bus kwam en uiteindelijk heeft Louis een uur en 45 minuten bij de vrouw gewacht. Tijdens het wachten hebben Louis en de vrouw, Michelle, lekker staan kletsen en zijn ze een soort van vrienden geworden.

De busstop is in de buurt van het huis van Louis en als hij haar nu tegenkomt, pakt hij steeds zijn paraplu en gaat hij bij haar staan. 

De moeder van Louis, Bernette Botts, nam de foto die uiteindelijk meer dan een miljoen keer werd bekeken. Bij de foto vermeldde ze dat ze het zo mooi vindt om de zachtaardige kant van haar zoon te zien. Tijdens de orkaan Harvey heeft Louis ook al zijn oma gered. 

rolstoel-1

Louis zegt dat er elke dag verschillende manieren zijn om een ander te kunnen helpen, maar dat we te veel met onszelf bezig zijn.

Hij vindt het belangrijk dat mensen deze vriendelijke daden blijven doen, want op deze manier ziet iedereen dat er ook goede dingen bestaan in deze nare wereld. 

Wij zijn het volkomen met Louis eens en iedereen moet beter om zich heen kijken en andere in nood helpen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ABC13 Houston

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts